Tapahtumaliput verkkokaupasta

Tapahtumaliput Sotkamon kunnan omasta verkkokaupasta

Osoitteesta verkkokauppa.sotkamo.fi voi nyt ostaa liput etukäteen Sotkamon kunnan järjestämiin tapahtumiin. Lippu lähetetään oston yhteydessä ostajan sähköpostiin. Sisäänpääsy tapahtumaan todennetaan lipussa olevaa QR-koodia näyttämällä.

Sotkamon kunta haluaa tarjota kuntalaisille, matkailijoille ja Sotkamossa aikaansa viettäville mahdollisuuden ostaa lippunsa Sotkamon tapahtumiin oman verkkokaupan kautta. Verkkokaupan osoite on verkkokauppa.sotkamo.fi. Tapahtumista verkkokaupassa on jo myynnissä Kajaanin kaupunginteatteri – alueteatterin esitys Minun näköiseni dinosaurus. Lisäksi lippuja voi ostaa jo Sotkamon Huumorifestivaalien perjantai-illan Huumori-iltamiin, jotka järjestetään Naapurinvaaran huvikeskuksessa. Esiintyjinä iltamissa ovat Radio Suomipopista tuttu, erittäin toivottu vieras Hovimuusikko Ilkka sekä Sotkamon karaokeklubi humoristisen ohjelmistonsa kanssa.

Sotkamo-päivä

Sotkamo-päivänä 24.7.2024 järjestetään kaksi konserttia Sotkamon pesäpallostadionilla. Kello 15 stadionin valtaa lasten ja koko perheen suosikkiyhtye Hevisaurus, jota on toivottu valtavasti Sotkamoon. Hevisaurus syntyi vuonna 2009 ajatuksesta tehdä laadukasta hevimusiikkia lapsille ja lapsenmielisille. Räyhäkäs juraheviyhtye on julkaissut kahdeksan supersuosittua studioalbumia ja se on palkittu kaksi kertaa parhaan lastenmusiikkilevyn Emmalla. Kolme Hevisauruksen albumeista on yltänyt kultalevyyn, kaksi on myynyt platinaa ja vuoden 2009 ensialbumi möi jo ilmestymisvuonnaan tuplaplatinaa. Verkkokaupasta voi konserttiin ostaa joko yksittäisen lipun tai perhelipun, joka sisältää neljä sisäänpääsyn neljälle.

Sotkamo-päivä 24.7.2024 huipentuu Dingon kesäkiertueen ainoaan keikkaan Kainuussa, kun yhtye esiintyy Sotkamon pesäpallostadionilla. Dingo on yksi Suomen legandaarisimmista yhtyeistä. Vuonna 1982 Levyraadissa esitettiin Dingon kappale nimeltään ´Sinä ja minä´, joka välittömästi teki yhtyeestä supersuositun. Neumannin luotsaama orkesteri teki hittejä toisensa perään ja keikat myytiin loppuun. Dingon tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa ”Autiotalo”, ”Kirjoitan”, ”Levoton Tuhkimo”, ”Sinä ja minä”, ”Nahkatakkinen tyttö”, ”Pyhä klaani”, ”Perjantai”, ”Rio Ohoi” ja ”Lähetyssaarnaaja”. Yhtye on myynyt Suomessa uransa aikana yhteensä yli puoli miljoonaa levyä. Kesällä Dingo tekee laajan kiertueen ja vuoden lopulla yhtyeen tarina saa ensi-iltansa elokuvateattereissa Mari Rantasilan ohjaaman elokuvan muodossa.

Hiukkarok

Verkkokaupassa on myynnissä myös paluun tekevän Hiukkarokin yhden ja kahden päivän liput. Ensimmäinen Hiukkarok järjestettiin Sotkamon Hiukan hiekkarannalla 35 vuotta sitten. Nyt toistakymmentä vuotta hiljaiseloa viettänyt festivaali palaa uudelleen Hiukkaan kaksipäiväisenä tapahtumana 19.-20.7.2024. Yhden päivän lipun hinta on 20 € ja kahden päivän lipun 30 €.

Perjantaina Hiukkarokissa esiintyvät nuorten suosikki, moninkertainen Emma-ehdokas Jami Faltin ja sotkamolainen 12-vuotias räppäri Lumottu veri alias Aleksi Rimpiläinen. Sotkamolaista taustaa nähdään bändeissä Kiasma, Irmeli o. sekä Levis. Virosta saapuu festivaalin perjantaille Hot Kommunist ja Brasiliasta saakka bändi nimeltä A.R.D.

Lauantaina Hiukassa esiintyvät suurta kulttisuosiota nauttivat Motelli Skronkle ja Terveet Kädet sekä X-Factor-voittaja Elias Hylen ja Technicolour-kitaristi Tuomas ´Gary´ Keskisen luotsaama House of Eli. Sotkamolaistaustaisia bändejä ovat Jee Jee Superbändi, Smithers, Janne Katajan Hometalohelvetti sekä Simppa ja Neukut.

👉 Liput tapahtumiin voit hankkia osoitteesta https://verkkokauppa.sotkamo.fi/

Lisätietoja