Kunnanjohtaja Mika Kilpeläinen ja Rakennusliike Halosen toimitusjohtaja Jussi Arffman kättelevät.

Tenetin uuden yläkoulun urakkasopimukset allekirjoitettiin

Tänään allekirjoitettiin Tenetin yläkoulun rakentamisen urakoitsijasopimukset. Ympäristö- ja tekninen lautakunta päätti joulukuun 21. päivänä rakennuksen urakoitsijat. Pääurakoitsijana toimii Rakennusliike Halonen Oy. Uuden yläkoulun rakentaminen käynnistyy helmikuun alussa.

Kunnan virastotalolla valtuustosalissa koettiin historiallisia hetkiä, kun Sotkamon ennätyksellinen hankekokonaisuus vahvistettiin allekirjoitetuilla sopimuksilla. Kunnanjohtaja Kilpeläinen allekirjoitti kunnan puolesta sopimukset valittujen urakoitsijoiden kanssa. Allekirjoitetuilla sopimuksilla sovittiin pääurakoitsijan lisäksi lämpö-, vesi- ja viemäritöiden sekä ilmanvaihto- ja sähkötöiden urakoista. Lämpö-, vesi- ja viemäritöiden sekä ilmanvaihtourakoitsijana on Kainuun LVI1 Oy, sähköurakoitsijana Sähkötoimisto Murtola Oy ja automaatiourakoitsijana Tujuco Oy.

Tenetin uuden yläkoulun rakennustöiden valmistelevia töitä on tehty jo tammikuun alusta alkaen. Uuden rakennustyömaan alueelta on kaadettu puita ja tällä viikolla alkaa pääurakoitsijan toimesta työmaan perustaminen. Varsinaisen rakentamisen käynnistyttyä alue aidataan, jonka vuoksi Tenetin alueen tieliikenne toteutetaan poikkeusjärjestelyin. Rakennusurakan etenemistä voi seurata Sotkamon kunnan verkkosivuilla.

Lisätietoja:
Mika Kilpeläinen, kunnanjohtaja, mika.kilpelainen@sotkamo.fi, 0447502111
Harri Helenius, tekninen johtaja, harri.helenius@sotkamo.fi, 0447502491
Perttu Halonen, rakennuttajainsinööri, perttu.halonen@sotkamo.fi, 0401529051