Yhdistykset, tehdään Yhteistyöllä enemmän!

Sotkamon kunnan Yhteistyöllä enemmän -hanke on käynnistynyt toukokuussa. Hankkeen tarkoituksena on parantaa sotkamolaisten yhdistysten toimintaedellytyksiä ja lisätä osaamista.

Hankkeen aikana järjestetään avoimia järjestötaitojen valmennustilaisuuksia sekä osaamis- ja kehittämistyöpajoja. Projektipäällikkö ottaa mielellään vastaan yhdistysten toiveita ja ehdotuksia.

Hankkeen tavoitteena on myös edistää yhteistyötä ja kokemusten jakamista Sotkamossa sekä laajemmin Elävä Kainuu Leaderin toiminta-alueella.

Hankkeessa toimii projektipäällikkö 31.3.2024 asti.

Ajankohtaista hankkeessa:

  • Kesäkuussa järjestetään kaikille avoin tilaisuus tapahtumien markkinoinnista. Opettelemme yhdessä käyttämään ilmaista Tapahtumien Kainuu -ilmoituskanavaa. Tilaisuudessa kuullaan myös, millä tavoin kunta voi nostaa järjestöjen tapahtumia esiin omissa some-kanavissaan.
  • Ensimmäinen opintoretki järjestetään Suomussalmelle 3.8.2023.
    Suomussalmella tutustumme Kumppanuustalon toimintaan. Kumppanuustalo on suomussalmelaisten yhdistysten yhteinen toimitila Ämmänsaaren taajamassa. Tämän jälkeen Elävä Kainuu Leaderin hankeneuvoja Eeva-Liisa Kemppainen kertoo miten ja mihin voi saada Leader-rahoitusta.
    Päivän päätteeksi nautimme teatterista. Teatteri Retikan Käärmeöljynkauppias on ratkiriemukas kertomus meidän ihmisten turhamaisuudesta, huomionkipeydestä ja hyväuskoisuudesta.
    Toivomme mahdollisimman monen yhdistyksen osallistuvan opintoretkelle.

Yhteistyöterveisin,
Pirjo Väyrynen
Yhteistyöllä enemmän -projektipäällikkö
pirjo.vayrynen@sotkamo.fi
p. 040 3528 091