kuvituskuva

Ikäihmisille suunnattu henkilökorttikampanja keräsi runsaan osallistujajoukon – Kampanja saa jatkoa syksyllä

Sotkamon kansalaisopiston toteuttama ikäihmisten henkilökorttikampanja sai kiitettävän vastaanoton ja osallistujia oli runsaasti. Kurssilla ikäihmisille tarjottiin opastusta henkilökortin hankintaan ja mahdollisuus ottaa passikuvat sekä yhteiskyyti Kajaanin poliisilaitokselle lupa-asiointia varten.

Yhteensä 24 ikäihmistä käynnisti henkilökortin hankinnan kampanjan aikana, hyödyntäen kurssin tarjoamaa opastusta, Niinan Kuvapisteen toteuttamaa passikuvausta ja kunnan järjestämää yhteiskyyditystä Kajaanin poliisilaitokselle. Kansalaisopiston rehtori Merja Ojalammi kommentoi kampanjan onnistumista ilolla ja kiittää osallistujia aktiivisuudesta.

”Kansalaisopiston kurssina toteutettu kampanja oli varsin tarpeellinen, ja osallistujamäärä osoittaa, että tämän kaltaiselle yhteisille toteutuksille on tarve. On hienoa nähdä, että kampanjamme on innostanut ikäihmisiä varmistamaan, että heiltä löytyy nykypäivänä tämä tarpeellinen dokumentti. Kurssi, valokuvaus ja yhteinen matka Kajaaniin oli myös vilkkaan puheensorinan ja iloisten kohtaamisten hetki”, sanoo Ojalammi.

Ojalammi kertoo henkilökorttikampanjalle tulevan jatkoa. ”Suunnittelemme syksylle jatkavamme kampanjaa, ja samalla laajennamme kohderyhmäämme. Haluamme tarjota mahdollisuuden henkilökortin hankintaan entistä useammalle ja samalla edistää sujuvaa asioiden hoitamista nyky-yhteiskunnassa”, hän lisää.

Lisätietoja

Ojalammi Merja

Sivistysjohtaja – kansalaisopiston rehtori