Kuvituskuva moottorikelkkareittejä.

Sotkamon kunnan moottorikelkkareitit ovat tästä päivästä alkaen maksullisia

PÄIVITYS 12.12.2023: Metsähallituksen uralupaa ei erikseen tarvitse hankkia, kun kunnan uralupa on maksettu.

Pyydämme huomioimaan kunnan moottorikelkkareiteillä, että tästä päivästä eteenpäin maksut pakollisia. Yrityksien, jotka ovat maksaneet kannatusmaksun, ei tarvitse maksaa erillistä moottorikelkkauramaksua.

Moottorikelkkauran käyttö on nyt maksullista, ja maksu on pakollinen. Koko kauden voimassaoleva maksu on 60€. Lisäksi on mahdollista hankkia käyttöoikeus viikoksi, joka on 15€. Maksun suorittamisesta löytyy tietoa verkkosivuiltamme.

Moottorikelkkareittimme ovat nähtävillä osoitteessa www.kelkkareitit.fi. Muistutamme, että reittien ulkopuolella ajaminen on kielletty. Kiinnitä erityistä huomiota jäällä oleviin sulaisiin paikkoihin ja noudatathan varovaisuutta liikkuessasi reiteillämme.

Yritykset, jotka ovat suorittaneet vapaaehtoisen kannatusmaksun, voivat käyttää moottorikelkkareittejä maksutta. Poliisi valvoo moottorikelkkauramaksun noudattamista.

Lisätietoja

Järvinen Hannu

Puisto- ja liikunta-alueiden päällikkö

Ajankohtaista

Kuulumisia Tenetin uuden yläkoulun rakennustyömaalta, osa 7

Työmaan vastaava työjohtaja Petri Järvelä Rakennusliike Halonen Oy:stä kertoo ajankohtaisia kuulumisia työmaan edistymises…

Tenetin uusi yläkoulu harjakaiskorkeudessa

Sotkamon kunnan uusi yläkoulu Tenettiin on saavuttanut merkittävän virstanpylvään, kun tänään vietettiin sen virallisia ha…

Naapurien kuuleminen

Yleisurheilukenttä

Kuulutus Kuurakadun ympäristön asemakaavaluonnoksen nähtäville asettamisesta

Ympäristö- ja teknisen lautakunnan kuulutus