Käsi pitelee mobiilia, jossa näkyvät Sotkamon kunnan uudet verkkosivut.

Sotkamon kunnan verkkosivut ovat uudistuneet

Sotkamon kunnan uudet verkkosivut on nyt julkaistu, ja niiden tavoitteena on tarjota entistä parempaa palvelua nykyisille ja tuleville kuntalaisille sekä muille sidosryhmille. Erityistä huomiota on kiinnitetty helppokäyttöisyyteen, selkeyteen, saavutettavuuteen ja mobiilikäytettävyyteen.

Verkkosivujen uudistus on edennyt onnistuneesti julkaisuvaiheeseen.Päänavigaatiossa on viisi tuttua ja hyvin toimivaksi todettua kokonaisuutta, jotka tukevat käyttäjäystävällisyyttä sekä tiedonetsintää. Mobiilikäytettävyyttä on kehitetty, ja sivusto hyödyntää niin sanottua hampurilaisrakennetta mobiilinäytön oikeassa yläreunassa. Nykyaikaiset ja raikkaat visuaaliset elementit elävöittävät kokonaisuutta.

Kunnan sivuilla on tiivis englannin kielinen käännössivusto. Uutena ominaisuutena verkkosivuille on asennettu ääni- ja käännöspalvelu, jonka avulla verkkosivujen sisältöjä voi kuunnella ja kääntää vaihtoehtoisille kielille. Kielivaihtoehtoja ovat englanti, ruotsi, ukraina, espanja, saksa, venäjä ja ranska.

Verkkosivujen sisältöjen kehittäminen ja päivitys on jatkuvaa, ja pyrimme pitämään verkkosivut aina ajantasaisina. Sisällöntuotanto Sotkamon kunnan verkkosivuilla on toteutettu hajautettuna mallina, jossa palvelut itse päivittävät omia kokonaisuuksiaan. Tällä pyritään varmistamaan mahdollisimman ajantasainen ja palvelun kannalta tärkeiden tietojen löytyminen verkkosivuilta.

Uudistuneista sivuista toivotaan aktiivista palautetta sekä nyt julkaisun hetkellä, mutta myös jatkossa. Palautetta voi antaa sähköpostiosoitteeseen viestinta@sotkamo.fi.

Lisätietoja

Hanhela Heidi

Viestintäasiantuntija

Viestinnän suunnittelu, koordinointi ja kehittäminen

Kilpeläinen Mika

Kunnanjohtaja

Kunnan yleisjohtaminen ja elinkeinopolitiikka