Kiinteistöinventointi

Sotkamon kunnassa

Sotkamon kunta selvittää Sotkamon kunnan alueella sijaitsevien kiinteistöjen ja rakennustietojen tilannetta kunnan rakennusrekisterin, väestötietojärjestelmän rakennus- ja huoneistorekisterin sekä verohallinnon rekisterin ajantasaistamiseksi.

Kiinteistötietojen inventointityössä selvitetään maastossa mm. rakennusten sijainti, osoite, ulkomitat, käyttötarkoitus ja muut perustiedot. Tarvittaessa rakennuksesta voidaan ottaa ulkokuva rajatusti rakennusvalvonnan työtä varten. Inventointityö ei vaadi kiinteistön omistajan yhteydenottoa eikä läsnäoloa paikan päällä. Työ tapahtuu ulkoa käsin eikä rakennusten sisätiloihin ole tarvetta mennä. Inventointityöryhmällä on mukana henkilökohtainen ID-kortti sekä tietolappu auton ikkunassa. Inventointityö aloitetaan vuoden 2023 aikana. Ympäristö- ja tekninen lautakunta on tehnyt asiasta päätöksen 27.3.2027 § 61.

Lisätietoja ja yhteydenotot; rakennustarkastaja Vesa Hakkarainen p. 044 750 2142, vesa.hakkarainen@sotkamo.fi tai va. rakennustarkastaja Janne Heikkinen p. 040 516 0506, janne.heikkinen@sotkamo.fi

SOTKAMON KUNNAN RAKENNUSVALVONTA