Ihminen pitää avaimia kädellään.

Omistajanvaihdokset

Oletko valmistautumassa myymään yrityksesi tai suunnitteletko ansaittua eläkkeelle siirtymistä? Omistajanvaihdos voi olla monimutkainen prosessi, mutta älä huoli – Sotkamon kunnan yritysasiantuntija on auttamassa. Riippumatta siitä, onko jatkajaa tiedossa, mietityttääkö arvonmääritys, kaupan toteutusvaihtoehdot tai mahdolliset toimijat, voimme yhdessä löytää ratkaisun, joka sopii juuri sinun ainutlaatuisiin tarpeisiisi. Tavoitteena on saada jatkuvuutta nykyiselle yritystoiminnalle omistajan- tai sukupolvenvaihdostilanteessa.

Varmista yrityksesi tulevaisuus

Omistajanvaihdos on merkittävä askel yrityksen elinkaarella, ja Sotkamon kunnassa ymmärrämme sen tärkeyden. Tarjoamme sinulle tukea ja ohjausta, jotta voit varmistaa yrityksesi tulevaisuuden. Olipa kyseessä sitten yrityksen myynti, perheyrityksen siirto seuraavalle sukupolvelle tai muu omistajanvaihdos, olemme täällä auttamassa sinua sujuvassa siirtymässä.

Yhdessä vahvempaan huomiseen

Omistajanvaihdos on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä. Sotkamon kunta kannustaa yrittäjiä näkemään tämän vaiheen mahdollisuutena ja yhdessä voimme luoda vahvemman perustan yrityksellesi. Olemme sitoutuneita auttamaan sinua selvittämään arvonmääritykset, kaupan toteutusvaihtoehdot ja tarvittavat toimenpiteet omistajanvaihdoksen sujuvaksi läpiviemiseksi.

Businesmies tekee töitä tietokoneelle.

”Tavoitteenasi on saada jatkuvuutta nykyisille yritystoiminnalle omistajan- tai sukupolvenvaihdostilanteessa.” – Yhdessä löydämme ratkaisun, joka sopii juuri sinun ainutlaatuisiin tarpeisiin. Ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteistyökumppanit omistajanvaihdoksessa

Omistajanvaihdos ei ole aina helppo askel, mutta se voi olla mahdollisuus uuteen alkuun ja vahvempaan tulevaisuuteen yrityksellesi. Yhdessä näiden yhteistyökumppaneiden kanssa voit varmistaa, että omistajanvaihdos on sujuva ja että yrityksesi jatkaa menestystään tulevaisuudessa. Älä epäröi ottaa yhteyttä ja hyödyntää näitä resursseja ja tukipalveluita, jotka auttavat sinua omistajanvaihdoksen onnistuneessa läpiviemisessä Sotkamossa.

ELY-keskus – Jatkuvuutta ja tukea

ELY-keskus tarjoaa laajan valikoiman resursseja ja tukea, jotka voivat auttaa sinua omistajanvaihdoksen toteuttamisessa ja yrityksesi jatkuvuuden varmistamisessa. Olipa kyseessä sitten rahoitusmahdollisuudet, neuvonta tai tukiohjelmat, voit luottaa ELY-keskuksen asiantuntemukseen ja resursseihin.

Finnvera – Rahoitusta ja ratkaisuja

Omistajanvaihdoksen rahoitus voi olla haasteellinen tehtävä, mutta Finnvera on valmis auttamaan sinua löytämään oikeat rahoitusvaihtoehdot. Tutustu heidän tarjoamiinsa rahoitusvaihtoehtoihin, jotka voivat tukea omistajanvaihdoksen rahoitusta ja yrityksesi kehittämistä.

Työmarkkinatori – Osaamista ja voimaa

Kun omistajanvaihdos tapahtuu, saatat tarvita uutta osaavaa työvoimaa yrityksesi tueksi. Työmarkkinatori tarjoaa sinulle mahdollisuuden löytää osaavia työntekijöitä, jotka voivat auttaa yritystäsi menestymään uuden omistajan johdolla.

Ota yhteyttä