Bisnesmiehet kättelevät

Uuden yritystoiminnan aloittaminen

Haluatko aloittaa oman yritystoimintasi, mutta tarvitset luotettavaa ohjausta ja tukea? Sotkamon kunnan yritysasiantuntija on juuri sinua varten. Tarjoamme luottamuksellista apua yrittäjyyteen liittyvissä päätöksissä, liikeidean kehittämisessä ja rahoitusvaihtoehtojen kartoittamisessa. Yhdessä kanssasi punnitsemme vaihtoehtoja, löydämme ratkaisuja ja räätälöimme ne yksilöllisten tarpeidesi mukaisesti. Astu rohkeasti uuden yrittäjyyden polulle!

Unelmoi ja toteuta

Täällä Sotkamossa unelman yrittäjyydestä voi muuttaa todeksi. Alueen dynaaminen yritysympäristö ja tukiverkosto tarjoavat sinulle mahdollisuuden unelmoida ja toteuttaa visiosi. Olitpa sitten suunnittelemassa yrityksen perustamista, pohtimassa ensimmäisiä askeleita tai tarvitset apua liiketoimintasi kasvattamisessa, olemme rinnallasi jokaisessa vaiheessa. Yhdessä voimme saavuttaa enemmän.

Käynnistä yrityksesi menestystarina

Sotkamossa uuden yritystoiminnan aloittaminen on kuin luonnollinen jatkumo alueen dynaamiselle yrityskentälle. Saat käyttöösi laajan valikoiman resursseja ja asiantuntemusta, jotka auttavat sinua luomaan oman menestystarinasi. Yrityksen perustaminen voi olla haasteellista, mutta me olemme täällä tekemässä siitä helpompaa. Voit luottaa siihen, että olemme rinnallasi koko matkan ajan.

Bisnesnainen kädet puuskassa. Graafinen kuvaaja kasvavasta liiketoiminnasta.

Tavoitteenasi on saada liikkeelle uutta kannattavaa yritystoimintaa!

Autamme sinua löytämään tarvittavat resurssit ja ohjauksen uuden yritystoiminnan käynnistämiseksi tai laajentamiseksi Sotkamossa. Ota rohkeasti yhteyttä ja anna unelmasi lentää!

Etsitkö tukea yrityksesi menestykseen?

Olitpa vasta aloittamassa yritystäsi tai haluat viedä sen seuraavalle tasolle, nämä palvelut ja resurssit ovat tukemassa sinua matkallasi. Ota rohkeasti yhteyttä ja anna yrityksesi menestyä Sotkamossa!

Yritystulkki – Navigoi menestykseen

Kun liiketoimintasi kaipaa suuntaa tai haluat hioa sen timanttiseen kuntoon, Yritystulkki on luottamuksellinen kumppanisi. Yritystulkki tarjoaa käytännön neuvoja ja ohjelmia, jotka auttavat sinua liiketoimintasi suunnittelussa ja kehittämisessä. Ota rohkeasti askel kohti menestystä!

Työmarkkinatori – Osaaminen oikeaan paikkaan

Yrityksen sydän on sen ihmisissä, ja oikean osaamisen löytäminen voi olla avain menestykseen. Työmarkkinatori tarjoaa sinulle mahdollisuuden löytää pätevää työvoimaa ja osaamista yrityksellesi. Tutustu myös työllistämiseen liittyviin resursseihin, jotka auttavat sinua rakentamaan unelmatiimin.

Elävä Kainuu Leader – Tukea hankkeisiisi

Liiketoiminnan kehittäminen vaatii joskus ulkopuolista tukea. Elävä Kainuu Leader tarjoaa mahdollisuuksia saada tukea hankkeillesi ja liiketoimintasi kehittämiseen alueellisesti. Unelmoi suuresti, me autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

ELY-keskus – Lähde liikkeelle oikein tiedoin

Liiketoiminnan suunnittelu vaatii tietoa ja resursseja. ELY-keskus tarjoaa sinulle arvokasta tietoa rahoitusmahdollisuuksista, yritystukiohjelmista ja liiketoimintaympäristöstä alueellasi. Ota ensimmäinen askel menestyksekkääseen liiketoimintaan oikeiden tietojen avulla.

Finnvera – Rahoitusta ja ratkaisuja

Rahoitus on usein liiketoiminnan kulmakivi. Finnvera auttaa sinua tarkastelemaan erilaisia rahoitusvaihtoehtoja ja -ratkaisuja yrityksesi tarpeisiin. Käytä meidän asiantuntemuksemme ja resurssimme vauhdittaaksesi yrityksesi kasvua.

Ota yhteyttä