Sotkamon kunta julkaisi verkkosivut englanniksi, joissa myös saavutettavuus on huomioitu

Sotkamon kunnan verkkosivut ovat julkaistu nyt myös englanniksi. Kieliversio tukee kunnan strategiaa, jossa kansainvälisyys on nostettu yhdeksi edistettäväksi teemaksi. Englannin kielen sivustossa on myös huomioitu digipalvelulain mukaiset saavutettavuusvaatimukset, joilla edistetään mahdollisimman monen erilaisen ihmisen voivan käyttää verkkopalveluja mahdollisimman helposti.

Matonpesupaikka on avattu

Hirvenniemellä, Laaninkujalla

– Ei vuorovarausta
– Käytä vain vesistöystävällistä pesuainetta.
– Putkistossa järvivettä, EI JUOTAVAKSI.
– Varo veden painetta.

Jäävuoroja Vuokatin jäähallissa kesällä 2020

Sotkamon kunta avaa Vuokatin jäähallin 1.6.2020.

Vuoroja on tarjolla kesä-, heinä- ja elokuussa tavallista enemmän. Nyt onkin loistava tilaisuus ottaa keskeytynyttä kevätkautta kiinni ja varata jäävuoro Vuokatista, josta löytyvät myös loistavat oheisharjoittelupaikat.

Sotkamon kunta avaa palveluja ja julkisia sisätiloja hallitusti ja vaiheittain

Sotkamon kunta avaa palvelujaan ja julkisia sisätilojaan valtioneuvoston 4.5. linjausten mukaan hallitusti ja vaiheittain. Kunta seuraa epidemiatilannetta tiiviisti ja pyrkii kaikessa toiminnassaan huomioimaan riskit ja turvallisuusnäkökohdat. Kunta pyytää kuntalaisia jatkamaan kokoontumisrajoituksia, käsi- ja yskimishygieniaa ja turvavälejä koskevien ohjeiden noudattamista, sillä poikkeusolot ja koronavirusepidemia eivät ole päättyneet.