Sotkamon kunta on ottanut käyttöönsä Etenijä -yrityspalvelusetelin

Sotkamon kunta on ottanut käyttöön Etenijä –yrityspalvelusetelin. Setelillä vauhditetaan yritysten liiketoiminnan kasvua, kansainvälistymistä, tuotekehitystä, innovaatiotoimintaa ja omistajanvaihdoksia. Se on nopea ja joustava työkalu sotkamolaisten yritysten tarpeisiin. Yrityspalvelusetelin avulla yrityksen käyttöön voidaan hankkia laadukasta, ulkopuolista osaamista ja erilaisia asiantuntijapalveluita.

FOODDUCK®-leviteannostelijat Sotkamon kouluihin

Sotkamon kouluissa otetaan käyttöön täysin uudet ja ympäristöystävälliset FOODDUCK®-leviteannostelijat. FOODDUCK® säästää ympäristöä vähentämällä jätteiden määrää ja levitehävikkiä merkittävästi. Kestävän kehityksen periaatteita tukeva FOODDUCK® on uudenlainen ratkaisu levitteiden tarjoiluun niin kouluruokailuun kuin lounasravintoloihin. Kotimainen FOODDUCK®-innovaatio parantaa myös levitepöydän hygieniaa, ja on allergiaystävällinen ratkaisu.

Talvikauden 2019-2020 aikataulut Kajaanin seudun joukkoliikenteessä

Talvikauden 2019–2020 aikataulut tulevat Kajaanin seudun joukkoliikenteessä voimaan torstaina 8. elokuuta. Talviaikataulut ovat voimassa sunnuntaihin 31. toukokuuta 2020 saakka. Useiden vuorojen lähtö- tai päätepysäkiksi muuttuu Kajaanin matkakeskus, joka muuttaa myös tiettyjen vuorojen lähtö- ja saapumisaikoja muutamilla minuuteilla.

Kiitos hiihtolatuverkoston ylläpitoon osallistuneet matkailutoimijat!

Sotkamon kunta vastaa hiihtolatujen kunnossapidosta Sotkamossa ja Vuokatissa.
Kunnan taloudelliset resurssit eivät kuitenkaan mahdollista koko latuverkoston kunnossapitoa yksin, joten matkailuyrittäjien tuki on erittäin tärkeää.
Hyvin hoidettu ja laadukas latuverkosto on merkittävä asia Sotkamo-Vuokatti alueen matkailun kehittämiselle sekä kuntalaisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä.

Vuokatti Areenan suunnittelu etenee

Vuokatti Areenan suunnittelu etenee, ohessa tämänhetkiset luonnokset suunnitelmista. Tavoitteen mukaan hankkeen toteuttaminen käynnistyy syksyllä 2019. Asemapiirustus L2 pohjat Leikkaus (2)…

Yritysasiantuntija Kari Backman aloitti Sotkamon kunnan palveluksessa

Tarvitsetko ammattilaisen oman yrityksesi kasvustrategiaa sparraamaan? Vai mietitkö kuinka timanttinen liikeideasi jalostuu liiketoiminnaksi? Ovatko ulkomaan markkinat seuraava yrityksesi kasvuväylä vai onko sinulla omistajanvaihdokseen liittyviä kysymyksiä?
Nyt löydät apuja ja neuvontaa helposti Karilta, uudelta yritysasiantuntijaltamme.