Vuokatti Areenan suunnittelu etenee

Vuokatti Areenan suunnittelu etenee, ohessa tämänhetkiset luonnokset suunnitelmista. Tavoitteen mukaan hankkeen toteuttaminen käynnistyy syksyllä 2019. Asemapiirustus L2 pohjat Leikkaus (2)…

Yritysasiantuntija Kari Backman aloitti Sotkamon kunnan palveluksessa

Tarvitsetko ammattilaisen oman yrityksesi kasvustrategiaa sparraamaan? Vai mietitkö kuinka timanttinen liikeideasi jalostuu liiketoiminnaksi? Ovatko ulkomaan markkinat seuraava yrityksesi kasvuväylä vai onko sinulla omistajanvaihdokseen liittyviä kysymyksiä?
Nyt löydät apuja ja neuvontaa helposti Karilta, uudelta yritysasiantuntijaltamme.

Sotkamon kunnan vesihuoltolaitos tiedottaa

Sotkamon keskustan taajamassa Sopalanpellon alueella on todettu vesijohtoveden värihaittoja 10.4.2019 alkuillasta lähtien. Haittaa on todettu mm. Onkitien, Pilkkitien ja Sopalantien sekä Sopalan rantatien varren kiinteistöissä.
Värihaitta johtuu vesijohtoverkostoon kertyneestä rautamangaanisakasta, joka on lähtenyt liikkeelle Sopalanpellon rakennustyömaalla toteutettavien maan tiivistystöiden yhteydessä.
Värjäytynyt vesi ei ole terveydelle vaarallista, mutta sitä ei suositella käytettäväksi juoma- tai pesuvetenä.
Mikäli värjäytynyttä vettä tulee hanoista, tulee kylmää vettä laskea niin kauan että se puhdistuu. Kannattaa lukea vesimittari ennen huuhteluiden aloittamista. Kunta hyvittää hukkaan lasketun veden ilmoitusten perusteella seuraavan vesilaskun yhteydessä.
Pahoittelemme aiheutunutta haittaa

Nuuska-agenttien ohjaajakoulutus Sotkamossa 18.4.2019

EHYT ry:n tuottamassa Nuuska-agenttimallissa nuoret ovat itse ehkäisevän päihdetyön tekijöitä ja vertaisosaajia nuorten keskuudessa. Mallin tavoitteena on lisätä lasten ja nuorten tietoisuutta nuuskan käytön vaikutuksista eri näkökulmista, ehkäistä nuuskakokeiluja ja käyttöä.