Kainuu: Kainuun vate on huolissaan uuden maakunnan rahoituksesta

25.2.2019 kokoontunut Kainuun sote- ja maakuntauudistuksen väliaikainen valmistelutoimielin (VATE) kävi läpi uuden maakunnan koetalousarvion valmistelua. Koetalousarvion pohjalaskelmat perustuvat vuoden 2017 toteutuneisiin tilinpäätöslukuihin korotettuina vuoden 2021 kustannustasoon.

Sotkamon kunta hakee YRITYSASIANTUNTIJAA kasvun kumppaniksi ja sparraajaksi!

Yritysasiantuntijan tehtävänä on palvella kuntamme aloittavia yrityksiä, kasvua hakevia yrityksiä, kansainvälisyyttä hakevia yrityksiä sekä omistajanvaihdosta suunnittelevia yrityksiä kaikilla toimialoilla. Yritysasiantuntijan työnkuvaan kuuluu yritysten kontaktointia ja neuvontaa sekä tiivistä yhteistyötä alueen sidosryhmä- ja toimijaverkoston kanssa. Tarjoamme laaja-alaisen ja monipuolisen näköalapaikan elinvoimaisen kunnan kehittämiseen kuntastrategian mukaisella toiminta-ajatuksella: Yhdessä rohkeasti eteenpäin!

Kaavoituskatsaus 2019

Kunnan tulee vähintään kerran vuodessa laatia katsaus kunnassa ja maakunnanliitossa vireillä olevista ja lähiaikoina vireille tulevista kaava-asioista, jotka eivät ole merkitykseltään vähäisiä ( kaavoituskatsaus ).