Sotkamon kunta on ottanut käyttöönsä Etenijä -yrityspalvelusetelin

Sotkamon kunta on ottanut käyttöön Etenijä –yrityspalvelusetelin. Setelillä vauhditetaan yritysten liiketoiminnan kasvua, kansainvälistymistä, tuotekehitystä, innovaatiotoimintaa ja omistajanvaihdoksia. Se on nopea ja joustava työkalu sotkamolaisten yritysten tarpeisiin. Yrityspalvelusetelin avulla yrityksen käyttöön voidaan hankkia laadukasta, ulkopuolista osaamista ja erilaisia asiantuntijapalveluita.

Talvikauden 2019-2020 aikataulut Kajaanin seudun joukkoliikenteessä

Talvikauden 2019–2020 aikataulut tulevat Kajaanin seudun joukkoliikenteessä voimaan torstaina 8. elokuuta. Talviaikataulut ovat voimassa sunnuntaihin 31. toukokuuta 2020 saakka. Useiden vuorojen lähtö- tai päätepysäkiksi muuttuu Kajaanin matkakeskus, joka muuttaa myös tiettyjen vuorojen lähtö- ja saapumisaikoja muutamilla minuuteilla.

Yritysasiantuntija Kari Backman aloitti Sotkamon kunnan palveluksessa

Tarvitsetko ammattilaisen oman yrityksesi kasvustrategiaa sparraamaan? Vai mietitkö kuinka timanttinen liikeideasi jalostuu liiketoiminnaksi? Ovatko ulkomaan markkinat seuraava yrityksesi kasvuväylä vai onko sinulla omistajanvaihdokseen liittyviä kysymyksiä?
Nyt löydät apuja ja neuvontaa helposti Karilta, uudelta yritysasiantuntijaltamme.