Tenetin uuden koulun rakennustyömaa, osa 8

Tenetin koulun rehtori Salla Leinonen ja oppilastyöryhmien edustajat Toivo Korhonen ja Vili Klemetti kertovat oppilaiden osallisuudesta uuden koulun suunnittelussa ja toteutuksessa.

Tenetin uusi yläkoulu harjakaiskorkeudessa

Sotkamon kunnan uusi yläkoulu Tenettiin on saavuttanut merkittävän virstanpylvään, kun tänään vietettiin sen virallisia harjannostajaisia. Kutsuvierastilaisuudessa tutustuttiin tulevaan moderniin ja monipuoleiseen oppimisympäristöön sekä ruokailtiin perinteisten harjannostajaisten tapaan nauttien hernekeittoa ja kakkukahveja.

Sukkasuhinat! -Neulo sinäkin villasukkia uuteen kengättömään yläkouluun

Uusi Tenetin yläkoulu valmistuu Tenetin virran varrelle hurjaa vauhtia. Uudesta koulusta tulee kengätön. Haastamme kaikki neuloosin vallassa olevat kuntalaiset kutomaan villasukkia yläkoululaisille. Kun uusi lukuvuosi Tenetissä alkaa 7.8.2024 on tavoitteenamme, että kaikki oppilaat saavat koulusta omat villasukat.

Opetustilanne, jossa opettaja näyttää kosketusnäytöltä kuvia ringissä istuville lapsille.

Palvelu: Tenetin uusi koulu

Opettaja opettaa näytön kautta alakoululaisille oppilaille.

Lapsiystävällinen Sotkamo

Varhaiskasvatus, perusopetus ja lukiokoulutus avaavat oven lasten ja nuorten iloiseen arkeen, joka kukoistaa kunnan monipuolisissa mahdollisuuksissa.

Varhaiskasvatussivut tutustuttavat sinut varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen maailmaan, missä leikitään, opitaan ja kasvetaan yhdessä. Perusopetus- ja lukiosivut tarjoavat tietoa innostavista oppimisympäristöistä, jotka mahdollistavat nuoren yksilöllisen kasvun.

Urheilijan polku Tenetin yläkoulusta jatkuu sujuvasti lukioomme, jossa urheilulinja sekä Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia varmistavat huippuluokan valmennuksen avulla urheilulliseen kasvuun.

Lapsiystävällinen Sotkamo on kunta, missä varhaiskasvatus ja opetus muodostavat osan elinvoimaista ja dynaamista kuntaympäristöä.

Uuden Tenetin yläkoulun rakennustyömaa kesällä 2023.

Tenettiin rakentuu uusi yläkoulu

Uuden Tenetin yläkoulun rakennushanke käynnistyi vuoden 2023 alussa. Hanke edistyy suunnitelmien mukaan ja valmistuu syksyllä 2024.

Sotkamon lukion ja kirjaston uusi rakennushavainnekuva

Lukiolle valmistuu uudet monipuoliset tilat

Uusi lukio-kirjastorakennushanke käynnistyi keväällä 2023 vanhan siipirakennuksen purkutöillä. Rakennushankkeen on määrä valmistua vuoden 2024 aikana.

Uusi lukio-kirjasto rakennus tulee palvelemaan paikallista yhteisöä tarjoamalla modernit ja monipuoliset tilat muun muassa opiskeluun ja kirjastopalveluiden toteuttamiseen.

Näillä sivuilla kerromme