kuvituskuva

Uusi koirapuisto tulossa Sotkamoon – osallistu suunnitteluun!

Sotkamon kunta rakentaa uuden koirapuiston niin kutsuttuun Harakanlanssiin eli Ristijärventien varteen. Suunnitelmien mukaan puistosta tulee 3000 neliömetrin kokoinen ja se tarjoaa erilliset alueet sekä isoille että pienille koirille. Koirien omistajilta pyydetään nyt ideoita suunnitteluun.

Uuden koirapuiston tavoitteena on luoda turvallinen ja viihtyisä ympäristö, jossa koirat voivat leikkiä ja ulkoilla vapaasti. Puistoon on suunnitelmissa tulla erilaisia toiminnallisia virikkeitä ja varusteita, jotka parantavat koirien viihtyvyyttä ja aktivoivat niitä monipuolisesti. Koirapuistoon tulee muun muassa eteisjärjestelyt karkaamistilanteita estämään ja parkkipaikkoja. Samalla etsitään ratkaisuja, joilla vähennetään koiranjätöksiä puistoalueella.

Koirapuistosta on tehty suunnitelmakartta, johon kunta toivoo palautetta ja näkemyksiä siitä, millaisia virikkeitä ja toiminnallisia ratkaisuja koirapuistoon toivottaisiin. Palautteet ja toiveet pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen hannu.jarvinen@sotkamo.fi viimeistään 14.6.2024 mennessä.

Suunnitelmakartta koirapuisto
Koirapuiston suunnitelmakartta

Lisätietoja

Järvinen Hannu

Puisto- ja liikunta-alueiden päällikkö

Ajankohtaista

Sotekeskus 1 -hankkeen rakentaminen käynnistyy ja parkkialue poistuu käytöstä

Sotkamon kunnan rakennuttama ns. Sotekeskus 1 -hanke käynnistyy rakentamiseen liittyvillä valmistelutöillä viikon 31 alussa.

VOIMAANTULOKUULUTUS

MRL 200 § mukainen asemakaavan voimaantulosta ilmoittaminen

Sotkamon kunnalla varattavissa kaksi soutuvenettä

Sotkamon kunnalla on Eskonkadun päässä puistoalueen rannassa kaksi soutuvenettä, joita voi varata omaan käyttöönsä.

Kuurakadun ympäristön asemakaavan muutoksen hyväksyminen

MRA 94 § mukainen asemakaavan hyväksymistä koskevasta päätöksestä tiedottaminen