Sport Tech Center Vuokatti

SportTech Center Vuokatti

Tiesitkö, että Vuokatissa koulutetaan liikuntateknologian tohtoreita? Tai, että alueen yliopistoverkostossa toimivat sekä Jyväskylän-, Oulun-, Lapin- ja Itä-Suomen yliopistot että VTT ja Kajaanin ammattikorkeakoulu? Näin kuitenkin on. SportTech Center Vuokatti on satojen urheilun, valmennuksen, tutkimuksen ja koulutuksen ammattilaisten sekä liikunnan ja tekniikan opiskelijoiden yhteisö, joka tarjoaa upean ympäristön liikuntateknologian kehittämiselle. Vuosittain Vuokatin-Kajaanin alueella valmistuu yli sata uutta liikunnan, teknologian ja liiketoiminnan nuorta osaajaa.

Maailman luokan innovaatioympäristö

Vuokatin liikuntaekosysteemi on maailman luokan tuotekehitys- ja testausympäristö liikuntateknologia-alan yrityksille. SportTech Center Vuokatti -hankkeen tehtävänä on edelleen kasvattaa Vuokatin roolia urheiluteknologian ja -innovaatioiden keskuksena. Vuokatti on ainutlaatuinen ympäristö elää, asua, tehdä työtä ja yrittää.

SportTech Center Vuokatissa liikunta- ja teknologia-alan ammattilaiset luovat yhdessä tulevaisuuden tuote ratkaisuja. Vuokatin palvelutarjoama kattaa kolme palvelupakettia:

Lisätietoja hankkeesta