Hiukan stadionin alueen jääkenttä

Uusi luistelukenttä Hiukan stadionin alueelle

Toivottu luistelukenttä Hiukan stadionin alueella on nyt saatu valmiiksi. Tämä uusi liikuntapaikka Sotkamon keskustassa täydentää Hiukan harrastamisen talviurheilun valikoimaa ja tarjoaa kaikille uudenlaisen matalan kynnyksen luistelupaikan.

Tässä muutamia ohjeita alueen käyttäjille, joilla varmistetaan mukavat luisteluhetket kaikille.

  • Luistimet voi vaihtaa Hiukan huoltorakennuksen yhteydessä olevissa WC-tiloissa (muista käyttää teräsuojia) tai luistelualueen vieressä.
  • Luistelualue on tarkoitettu mukavaksi yhdessäolo- ja harrastuspaikaksi kaikenikäisille luistelijoille. Toivomme, että kaikki luistelijat huomioidaan. Kiekolla pelaaminen on kielletty tällä luistelukentällä, jotta stadionin alueen rakenteet eivät vaurioidu. Huomioithan, että alueella ei ole maaleja.
  • Hiukan huoltorakennuksen wc-tilat ovat luistelijoiden ja muiden alueella liikkuvien käytössä päivittäin klo 7-21. Pidetään tilat ja stadionin alue siisteinä. Mikäli ilkivaltaa tai muuta häiriötä ilmaantuu, joudumme poistamaan tilat käytöstä.
  • Pysäköintialue löytyy Hiukan välittömästä läheisyydestä. Myös stadion alueelle on mahdollista pysäköidä. Ruuhkaisina aikoina huolehditaan liikenneturvallisuudesta.

Lisätietoja

Ajankohtaista

Kuulumisia Tenetin uuden yläkoulun rakennustyömaalta, osa 7

Työmaan vastaava työjohtaja Petri Järvelä Rakennusliike Halonen Oy:stä kertoo ajankohtaisia kuulumisia työmaan edistymises…

Tenetin uusi yläkoulu harjakaiskorkeudessa

Sotkamon kunnan uusi yläkoulu Tenettiin on saavuttanut merkittävän virstanpylvään, kun tänään vietettiin sen virallisia ha…

Naapurien kuuleminen

Yleisurheilukenttä

Kuulutus Kuurakadun ympäristön asemakaavaluonnoksen nähtäville asettamisesta

Ympäristö- ja teknisen lautakunnan kuulutus