Palvelut yrityksille

Sotkamossa on draivia!

Sotkamossa kertyy yli 700 000 matkailijoiden yöpymisvuorokautta vuosittain! Sotkamo on siten Suomen viidenneksi vilkkain matkailukohde. Matkailu on ympärivuotista, heinäkuu on vuoden toiseksi vilkkain matkailukuukausi. Matkailupuolella on käynnissä ja tulossa uusia investointeja ja positiivista kasvua.

Kunnan alueella toimii kolme kaivosta, joissa työskentelee pari tuhatta henkilöä alihankinta mukaan lukien. Kaivostoimintaan ja teollisuuteen aliurakointia tarjoavia yrityksiä kaivataan alueelle lisää. Kunnan alueelle sijoittumisen mahdollistamiseksi Sotkamossa on tarjolla edullisia teollisuustontteja. 

Hyvä maantie- ja rataverkko mahdollistaa kuljetukset kaikkiin suuntiin. Sotkamossa sijaitsee myös Suomen kolmanneksi suurin puutavaraterminaali raideyhteyden varrella.

Maa- ja metsätalous sekä marjanjalostus ponnistavat alueen luontaisista toimintaedellytyksistä. Ympäröivä luonto ja fasiliteetit mahdollistavat myös monipuoliset liikunnan harrastus-, harjoittelu- ja huippu-urheilutoiminnot.

Haluatko olla yritykselläsi mukana luomassa uutta menestystä?

Olitpa sitten aloittamassa uutta yritystoimintaa tai kehittämässä nykyistä toimintaasi, ota yhteyttä Sotkamon kunnan yritysasiantuntijaan, niin käydään yhdessä ratkaisuvaihtoehtoja läpi. Palvelu kattaa yritystoiminnan kaikki vaiheet.

Uuden yritystoiminnan aloittaminen.

Omistajanvaihdokset.

Vapaat toimitilat ja yritystontit.

Apua rekrytointiin Sotkamon työllisyyspalvelut.

Yritystoiminnan kehittäminen.

Etenijä-yrityspalveluseteli.

Yrittäjien tapahtumakalenteri.

Mennään yhdessä rohkeasti eteenpäin!